Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko čo "nezapadá" do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....
DoleStránka: 12345678...14
Téma: Pozadia
*
Pozadia Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 4
Aké mate skusenosti s pozadiami?? A aké druhy máte? Mno tak ja mám doma iba klasicke take čo kupite bežne v akvaristike a sú na nich nakreslé rastlini.ALe teraz planujem si kúpiť čisto čierne alebo čisto modré.A 3D nemám žiadne.
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re: Pozadia Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 2
ja nemam pozadia ziadne. Uvazovala som nad 3D ale v buducnosti urcite cierne ak si mam vybrat.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Pozadia Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 4
Mno ja mám preto rastlinové lebo sú už staré ale kebiže mám si vybrať tak si aj ja asi čiernu. A 3D pozadia by som si dal iba do okrasnych akvarok čiže 300l. a hore. Inak sa to podla mna velmi neoplati a je to drahé
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph

Reklamný panel
No ono to v 1. rade na velkych akvariach viac vynikne. A do malych sa neoplati lebo zbytocne zaberie priestor.

Ale co sa tyka ceny mas pravdu. Ale da sa aj podomacky zhotovit
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Pozadia Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 4
Mno ja som dneska pozeral asi 40 eu. do 100l. A to pozadie sa mi vobec nepačilo. To my len tak blyska cena do oči.A čo sa podomacky tíka tak tá forma sa mi páči viac ako s akvaristik ale niesom niaky domaci kutil a umelec. Ale možnože ak bude viacej času tak neviem....
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph

Reklamný panel
gery Napísal:
Mno ja som dneska pozeral asi 40 eu. do 100l. A to pozadie sa mi vobec nepačilo. To my len tak blyska cena do oči.A čo sa podomacky tíka tak tá forma sa mi páči viac ako s akvaristik ale niesom niaky domaci kutil a umelec. Ale možnože ak bude viacej času tak neviem....

ked sa raz odhodlas tak na nete je plno rad ako si take 3D pozadie zhotovit. V dobe ked som nad tym pozadim premyslala, som ponachadzala kadejake napady takze urcite najdes aj ty.
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

HoreStránka: 12345678...14

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.