Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Daruje niekto Akvárium skôr menšie, len BA.
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Všetko čo "nezapadá" do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....
DoleStránka: 1
Téma: Daruje niekto Akvárium skôr menšie, len BA.
Daruje niekto Akvárium skôr menšie, len BA. Pred 1 rok, 7 mesiacov Karma: 0
Ahojte, nehnevajte sa, že sem píšem inzerát ale sem chodí aj najviac ľudí tak som myslel, že by to až tak nevadilo, dúfam. Chcel by som si zriadiť menšie akvárium pre pár rybiek, prosím nemá niekto doma nejaké menšie a fakt ho nepotrebuje?
Prosím napíšte mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript.

Ďakujem
HarryPotter
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • akvabb.fodor.sk
    Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
  • Predam prísavníkov škvrnitých
    Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
  • -30% zľava na nové pozadia do akvária !
    Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk

SERA - Akvaristika do domu

HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.