Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko čo "nezapadá" do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....
DoleStránka: 1
Téma: Pôrodnička
Pôrodnička Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 0
Pochodil som akvaristiky u nás ale ukazovali mi pôrodničky s jedným dnom čiže keď samička porodí mladé prepadnú otvormi na spodku ale priamo do akvária kde ich ostatné požerú. Prosím Vás neviete o nejakých pôrodničkách ktoré majú dvojité dno keď mladé prepadnú prcým sitom ostanú na dne pôrodničky a nejdú do akvária. Rozmýšlal som že by som obyčajnú pôrodničku umiestnil do iného akvária prázdneho samičku by som po pôrode vybral z pôrodničky a mladé by ostali v tomto provizornom akváriu. Nechcem však kupovať ďalšie akvarko mohol by som použiť plastovú krabicu cca 15l chlapec ma v tom hračky je však nepriehladná iba priesvitná kúpili sme to tušim v kauflande ako set troch takýchto krabíc zvnútra je hladka a zvonu taká drsná a to robí že steny niesú priehladné ako sklo. V skratke taký materiál ako sú bandasky s náplňami do ostrekovačov. Na vrch by som dal nejaké osvetlenie malý filter na vodu so vzduchovaním neraké rastlinky. Čo vy na toto provizorné pôrodné akvárko?
PETER DROPPA
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
  • Predam akvarium alebo vymenim.
    Predam 250l akva 100x50x50 komplet aj z rybami,vymena by bola mozna za akva ktore ma rozmer 200x50x50.Cena je 250 euro.Iba sms alebo email.

SERA - Akvaristika do domu

Re:Pôrodnička Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 4
Aj ja som mal dačo podobné A bol som stým celku spokojný mal som to iba 2 týždne pokial rybky podrástli. Takže ak to ten tlak vody zvládne tak može byť
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

Re:Pôrodnička Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 3
PETER DROPPA napísal:
Pochodil som akvaristiky u nás ale ukazovali mi pôrodničky s jedným dnom čiže keď samička porodí mladé prepadnú otvormi na spodku ale priamo do akvária kde ich ostatné požerú. Prosím Vás neviete o nejakých pôrodničkách ktoré majú dvojité dno keď mladé prepadnú prcým sitom ostanú na dne pôrodničky a nejdú do akvária. Rozmýšlal som že by som obyčajnú pôrodničku umiestnil do iného akvária prázdneho samičku by som po pôrode vybral z pôrodničky a mladé by ostali v tomto provizornom akváriu. Nechcem však kupovať ďalšie akvarko mohol by som použiť plastovú krabicu cca 15l chlapec ma v tom hračky je však nepriehladná iba priesvitná kúpili sme to tušim v kauflande ako set troch takýchto krabíc zvnútra je hladka a zvonu taká drsná a to robí že steny niesú priehladné ako sklo. V skratke taký materiál ako sú bandasky s náplňami do ostrekovačov. Na vrch by som dal nejaké osvetlenie malý filter na vodu so vzduchovaním neraké rastlinky. Čo vy na toto provizorné pôrodné akvárko?
ak tam dokazes udrzat stabilnu teplotu na adekvatnej vyske tak by to nemal byt problem .iba ak by ten plast nieco uvolnoval ,ale ak je to tak ze nico pusta tak aspon o tom budes vediet a viac tam synovi nedas hracky
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Inzerujte na www.ifauna.sk

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Predaj akvária + skrinka
    Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia. Akvárium -dĺžka-101 cm -šŕka -41 cm -výška-53 cm Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
  • kúpim menšie terárium
    kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30

SERA - Akvaristika do domu

Reklamný panel
HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.