|
SAVO v akvaristike Pred 1 rok, 11 mesiacov
|
|
|
Tak vazeny ake mate skusenosti zo savom, ake koncentraty pouzivate a na co. Cast roblematiky ovladam, ale chcem vediet vas nazor na pouzivanie v akvaristike, pripadne ku ktorym rybam ho zasadne neaplikovat.
Mne osobne po jemnych kurach odisla stetinkova riasa na anubiasoch.
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Discusy
Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm
|

|
Re:SAVO v akvaristike Pred 1 rok, 11 mesiacov
|
|
|
ja osobne som este savo do akva nedaval ale kamarat mi vravel ze ho dava ked sa mu spravi nalevnik mal som problem ze sa mi spravil ked som gupky denne choval nitenkou a uv-lampa nestihala vyriesit problem tak sa vsetkym samcom viac ci menej rozstrapkali konce chvostov
Heri to s tou stetinkovou riasou je tiez zaujimave aky koncentrat si spravil?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vyhodou Sava je aj to že spravy svoj účel a za pár minút vyprchá z vody
|
|
|
|
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
|
|
|
Heri napísal:
Vyhodou Sava je aj to že spravy svoj účel a za pár minút vyprchá z vodyAhoj Heri tiež by ma zaujmalo akym pomerom by som mal ja riediť Savo v mojej 190 l?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
voda 1:20 na anubiasy proti riase na kupel cca 3-4 minuty, neponaram korene
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
|
lubobarcik napísal:
Heri napísal:
Vyhodou Sava je aj to že spravy svoj účel a za pár minút vyprchá z vodyAhoj Heri tiež by ma zaujmalo akym pomerom by som mal ja riediť Savo v mojej 190 l?
Mas na mysli ako desinfekciu?
|
|
|
|
|
|
|