Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
notice
  • Administrátor zakázal verejnosti písať príspevky.
  • Do fóra môžu prispievať
    len registrovaní a prihlásení užívatelia.
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko čo "nezapadá" do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....
DoleStránka: 1
Téma: štetinkova riasa
štetinkova riasa Pred 2 rokov Karma: 2
Ahojte neviem sa jej zbavit! Hnojim CO2 iba den PMDD každy 2 den 5mm.Vodu odkalujem každe 2 tyždne po 30l.Svietim 12.hod.čo robim zle?
lubobarcik
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
  • Discusy
    Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm

SERA - Akvaristika do domu

Re:štetinkova riasa Pred 2 rokov Karma: 0
Ahoj. Ja som ti už napísal odpoveď dávno v príspevku "kryt filtra".
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.