|
Viem mi niekto poradid ako sa pracuje so silikonom Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
|
Viem mi niekto poradid ako sa pracuje so silikonom.
kupil som si silikon (farba:ciri) na dekoracie, chcem si postavil skalku z kamienkkov a zlepit
to silikonom.
treba to nechat schnut a potom nejako specialne ocistit.
bojim sa ze si otravim ryby.
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Discusy
Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm
|

|
Re:Viem mi niekto poradid ako sa pracuje so silikonom Pred 2 rokov
|
|
silikon treba urcite nechat odvetrat obsahuje latku ,ktora sa z neho po aplikacii uvolnuje (octovy zapach) a ta sposobuje jeho vytvrdnutie aspon tyzden po dokonceni prac so silikonom by som akva nechal postat odokryte
prebytocny silikon mozes odstranovat hned po aplikacii kym je makky ,alebo odrezavat po vytvrdnuti treba posudit podla miesta co je jednoduchsie aj ked oba sposoby su viac menej problematicke tak so silikonom radsej striedmo aby si si nenarobil viac roboty s jeho odstranovanim ako s vyrobou samotneho pozadia aj ked s ciri sa da prehliadnut najlepsie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan Barla napísal:
aspon tyzden po dokonceni prac so silikonom by som akva nechal postat odokryte
To určite nie je potrebné, väčšina je vytvrdnutá do 24 hodín (ak nie aj menej). Po vytvrdnutí treba poriadne prepláchnuť vodou a môže sa používať. 
|
|
|
|
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
|
|
laci napísal:
Ivan Barla napísal:
To určite nie je potrebné, väčšina je vytvrdnutá do 24 hodín (ak nie aj menej). Po vytvrdnutí treba poriadne prepláchnuť vodou a môže sa používať.
vytvrdnuta ano ja som pisal o odvetrani odporuca sa to dokonca aj na tube akvaristickeho silikonu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a nenapísali ste to podstatné, že treba použiť AKVARISTICKÝ silikón.........tie ostatné (univerzálny, sanitárny, na sklo a pod. vypúšťajú dlhú dobu po zaschnutí ešte jedovaté látky do vodného prostredia, takže ti môžu otráviť všetky rybky.
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
Ivan Barla napísal:
laci napísal:
Ivan Barla napísal:
vytvrdnuta ano ja som pisal o odvetrani odporuca sa to dokonca aj na tube akvaristickeho silikonu
Aké odvetrávanie ak je už lepidlo vytvrdnuté? Nič také som na tubách nenašiel 
|
|
|
|
|
|
|