Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Nové akvárium prasknuté a deravé
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Všetko čo "nezapadá" do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....
DoleStránka: 1
Téma: Nové akvárium prasknuté a deravé
Nové akvárium prasknuté a deravé Pred 9 mesiacov Karma: 0
Ľudia moji kúpil som to 140 litrové akvárium niesli sme ho domov a ako ho vykladáme z auta zadná stena bola prasknutá. asi na 10 cm a tá prasklina je asi na štvrtine od vrchu. prišli sme o 13.00 a vykladali sme ho o 16.00 mohlo prasknúť od zimy? bolo asi 10 stupňov. mali sme ho na zadnom sedadle auta a ta prasknutá časť bola na strane od vodiča a nie tá čo bola opretá o zadné sedadlo.

No večer som ho napustil a tá prasklina sa posunula o 6 mm a keď bolo akvárko plné vidím že na spodku od rohu na 1 cm tečie tam kde má byť lepidlo NO HROZNÉ mám ho ísť reklamovať? ale to že prasklo kvôli kazu skla mi neuznajú však? inak stálo 60 euro. koľko môže stáť oprava (výmena zadnej strany)?
janko
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re:Nové akvárium prasknuté a deravé Pred 9 mesiacov Karma: 2
Je mozne ne ze to uz bolo, ale desat centimetrovu prasklinu by som si vsimol. Oprava moze stat 23 €

Kazdopadne sa treba ist dohodnut s predajcom, a pripadne rozdelit vinu na oboch, lebo je teraz tazke hladat vinnika
Heri
Akvaristika je viac ako hobby
Administrátor
graphgraph
ICQ#: 260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
Internetová akvaristika AkvaShop
www.akvashop.sk
Telefón: 0915272027

Re:Nové akvárium prasknuté a deravé Pred 6 mesiacov, 4 týždňov Karma: 0
Tak toto by reklamovať mali.
A to, že je zle zlepené, tak zato ty nemôžeš. Ty si zaplatil plnú cenu, tak by si mal dostať akvárium v plnej kvalite a nie akvárium s centimetrovou dierou na spodku!
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07

Re:Nové akvárium prasknuté a deravé Pred 6 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
zdravim všechny akvarysty podivejte se na www.levnaakvaristika.cz?a_aid=820929
miriss
Fresh Boarder
graphgraph

HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.