|
OFF TOPIC Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
Ludia na fore sa zacali spoznavat i blizsie a tak prechadzat na niektore temy ktore sa akvaristiky nie tak tesno tykaju a nedaju sa zaradit do ziadnej temy o akvaristike. Zalozila som toto forum aby sa pri takychto odchylkach presunuli ludia sem, respektive ste ich sem vyhodili
Ak toto forum povazujete za zbytocny, kludne nech sa zamkne ale myslim si ze ma svoje vyuzitie.
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Predam akvarium alebo vymenim.
Predam 250l akva 100x50x50 komplet aj z rybami,vymena by bola mozna za akva ktore ma rozmer 200x50x50.Cena je 250 euro.Iba sms alebo email.
|

|
Re: OFF TOPIC Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
vcielka? gery Napísal:
ASi si ukrajujeme s tých penazí čo by sme použili na svoje očeli.A tie peniaze darujeme rýbam.
No na svoje ucely. Keby sa to vzdy dalo moct si tak ukrojit vacsiu cast Ja v tvojom veku som bola rada ze mi mama dala 10 SK aby som si mohla kupit nejaku sladkost
gery: ASi si ukrajujeme s tých penazí čo by sme použili na svoje očeli.A tie peniaze darujeme rýbam.
vcielka: Mna udivuje kde nato vsetci beriete peniaze. Jeden tu ma 13 rokov, druhy investovaval do domu dalsi tvrdi ze tiez nezaraba bohvieako a pritom si dovoli pozadie za 350 €. hmmm niekde asi robim chybu
tak napr toto sa uz vymyka a patri do off topicu a zacala som to ja tak to presuvam sem
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
|
gery Napísal:
Lebo ja rozmýšlam nad kúpov digitalneho.Ak je to presnejšie. Ja mám klasický a služi mi už asi 8 rokov.Ale už sa pomali obávam že stráca prestnosť.
btw ty od 5 rokov robis akvaristiku?
|
|
|
|
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
|
|
|
ja nemám 13:D Ak sa dobre pametám tak to písal alexandar že ma 13 možno si sa splietla:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gery Napísal:
ja nemám 13:D Ak sa dobre pametám tak to písal alexandar že ma 13 možno si sa splietla:D
ja si pamatam ze to vravel Ivan. Mozno si zle pamatam.
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
|
Mno neviem skade to zobral ivan a či to vobec myslel na mna.Ale ja ivana osobne nepoznám tak neviem.
|
|
|
|
|
|
|