Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu
(1 zhliadnutí) (1) hosť
DoleStránka: 12345678
Téma: Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu
Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 2
** Diskusia k článku: Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu **

AKVARIA.SK – Slovenský portál o akvaristike www.akvaria.sk vyhlasuje súťaž o zaujímavé ceny.

O čo ide?

Ak do diskusie nášho fóra na www.akvaria.sk zadáte aspoň tri príspevky do fóra v období od 19.3 do 1.5. 2010, zaradíme Vás do zlosovania o ceny ktoré určite potešia každého akvaristu. Akcia platí pre všetkých aj pre nových aj pre už registrovaných.

Losovanie prebehne večer 1.5. 2010 ceny si môžete vyzdvihnúť na AkvaTera v Trnave 2.5.2010, alebo na akcii AkvaJar v Bratislavskom Ružinove.

Hlavná cena je akvárium na mieru v cene 200€ poľa Vášho zadania, to dostane najaktívnejší užívateľ ktorý zadá najviac príspevkov (nepočíta sa príspevok typu OK, ANO, NIE a podobne)

Hodnotné ceny do zlosovania: 1x Reverzná osmóza v hodnote 85€, 1 x JBL CristalProfi e900 7x prípravky a krmivá značky SERA, JBL v hodnotách 20€

Takže hop na fórum www.akvaria.sk a začnime diskutovať i súťažiť[/quote]

Heri
Akvaristika je viac ako hobby
Administrátor
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
Internetová akvaristika AkvaShop
www.akvashop.sk
Telefón: 0915272027
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • akvabb.fodor.sk
    Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
  • Predam prísavníkov škvrnitých
    Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
  • -30% zľava na nové pozadia do akvária !
    Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk

SERA - Akvaristika do domu

Re:Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 4
Zase táto sútaž . Heri ty vieš spriemniť deň Inak pozdravujem všetkých a prepáčte že som tu už nič dlho nenapísal ale nechcel som sa rýpať do toho čo nerozumiem Ale bol som tu každý deň aj ked nie prihlásený Teším sa že je znova táto sútaž a slubujem že už nebudem písať bezhlavo Budem síce trochu písať ale to kvoli tomu abi sa to tu spestrilo a aby bolo o čom kecať... A ak ma to zase chytí tak ma prosím upozornite

Pozdravujem všetkých a veľa štastia pri žrebovaní
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

Re:Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 2
gery napísal:
Zase táto sútaž . Heri ty vieš spriemniť deň Inak pozdravujem všetkých a prepáčte že som tu už nič dlho nenapísal ale nechcel som sa rýpať do toho čo nerozumiem Ale bol som tu každý deň aj ked nie prihlásený Teším sa že je znova táto sútaž a slubujem že už nebudem písať bezhlavo Budem síce trochu písať ale to kvoli tomu abi sa to tu spestrilo a aby bolo o čom kecať... A ak ma to zase chytí tak ma prosím upozornite

Pozdravujem všetkých a veľa štastia pri žrebovaní

Dik za podporu, opat prisiel cas trosku podporit nasu diskuiu, ceny su podla mna fit.

Len minule nie vsetci vyuzili vcas nakup cez net.
Heri
Administrátor
graphgraph
260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
www.akvashop.sk

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Terárium pre chameleona, ine plazy
    Predám terarium V:110, Š:53, H:50 s kompletným zariadením - žiarovka, čerpadlo s fotnánkou, s vlkomerom,teplomerom a terariove rasliny dam pri odbere. cena 120 euro mozna zlava pri rychlom odbere
  • predam
    malo použivanu odchovnu akvarijnych ryb...cca 7 000 l + elementky,japonsky kompresor,ph-meter,uv-lampy 3 ks,reverezna osomoza,katex-anex,stojany,čerpadla,fil tre. kontakt.0903 315515 murex08@gmail.com

SERA - Akvaristika do domu

Reklamný panel
Re:Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 4
Inak ak sa možem spítať že ceny si budeme musieť ísť vyzdvihnúť do Trnavy alebo do Blavy?? Alebo to budete posielať aj poštou ako minule?? Lebo asi nie každý naštívi Tr. alebo Ba.
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

Re:Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 2
gery napísal:
Inak ak sa možem spítať že ceny si budeme musieť ísť vyzdvihnúť do Trnavy alebo do Blavy?? Alebo to budete posielať aj poštou ako minule?? Lebo asi nie každý naštívi Tr. alebo Ba.

Ceny zasleme postou

(akvarium sa neda zaslat bezpecne) akvarium na mieru po dohode bud osobne alebo vramci nejakeho rozvozu, zalezi kam sa to ude dorucovat vzdialenostne.
Heri
Administrátor
graphgraph
www.akvashop.sk

• Zájezd na burzu do Zwolle
    Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
  • FAUNA-FEST Žilina
    Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
Reklamný panel
Re:Súťaž o zaujímavé ceny pre každého akvaristu Pred 1 rok, 10 mesiacov Karma: 3
heri takze si sa predsa opat rozhodol pre sutaz? a uz je tu aj prva lastovicka geri ktory od poslednej sutaze nenapisal ani pismenko sa pri novej sutazi opat chytil ja som tu minulu sutaz vyhral tak myslim ze je aj rad na mne rad do sutaze nieco venujem
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

HoreStránka: 12345678

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.