Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
DoleStránka: 12
Téma: kryt filtra
kryt filtra Pred 2 rokov Karma: 2
Ahojte mam Juwel Trigon 190 a chcel by som sa opytat či sa da odstranit kryt filtra
lubobarcik
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Posledná úprava: 18/01/2010 21:31 Spravil: lubobarcik.
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
  • Discusy
    Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm

SERA - Akvaristika do domu

Re:kryt filtra Pred 2 rokov Karma: 0
Skús kontaktovať nejakého predajcu napr. www.shopakva.sk/juwel-trigon-190-rohove-...-skrinka-p-2708.html
laci
Moje naj.:Pterophyllum, Corydoras
Gold Boarder
graphgraph
300835519 Pohlavie: Muž laslop Miesto: Košice

Kryt filtra? www.aquaristic-and-more.at/popup_image.php?pID=1117&image=0 Bez krytu by to vyzeralo asi dosť neprakticky. Je to tvoja vec, ale prečo ho vlastne chceš dať preč? Ak smiem vedieť? Možno bude nejaké rozumnejšie riešenie.
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Predaj akvária + skrinka
    Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia. Akvárium -dĺžka-101 cm -šŕka -41 cm -výška-53 cm Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
  • kúpim menšie terárium
    kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30

SERA - Akvaristika do domu

Re:kryt filtra Pred 2 rokov Karma: 2
Marián Lokšík napísal:
Kryt filtra? www.aquaristic-and-more.at/popup_image.php?pID=1117&image=0 Bez krytu by to vyzeralo asi dosť neprakticky. Je to tvoja vec, ale prečo ho vlastne chceš dať preč? Ak smiem vedieť? Možno bude nejaké rozumnejšie riešenie. Ahoj chcel som ho odstranit len preto,že mám za nim štetikovú riasu!!!!
lubobarcik
Fresh Boarder
graphgraph

Aha, tebe sa tvoria za tým filtrom. No štetinková riasa robí dobré problémy, to som ťa asi nepotešil.
Pravdepodobne by si mal: nehnojiť, zmenšiť prietok filtra, 2 krát týždenne vymeniť asi 10% vody a vysať poriadne dno. Ak ti to nepomôže, tak sú rybky, ktoré tieto riasy majú celkom "radi" (pekne si na nich pochutnajú ) - mrenka siamská, prísavnica thajska a black molly.
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07

• Zájezd na burzu do Zwolle
    Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
  • FAUNA-FEST Žilina
    Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
Reklamný panel
Re:kryt filtra Pred 2 rokov Karma: 2
Marián Lokšík napísal:
Aha, tebe sa tvoria za tým filtrom. No štetinková riasa robí dobré problémy, to som ťa asi nepotešil.
Pravdepodobne by si mal: nehnojiť, zmenšiť prietok filtra, 2 krát týždenne vymeniť asi 10% vody a vysať poriadne dno. Ak ti to nepomôže, tak sú rybky, ktoré tieto riasy majú celkom "radi" (pekne si na nich pochutnajú ) - mrenka siamská, prísavnica thajska a black molly.
ahoj môžeš mi ešte poradit? neviem ako mám znižit prietok filtra na tomto type?
lubobarcik
Fresh Boarder
graphgraph

HoreStránka: 12

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.