Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Problematika kŕmenia, odhchyt v prírode, čo sa dá chovať
DoleStránka: 1
Téma: Artémia
Artémia Pred 4 mesiacov, 4 týždňov Karma: 2
Používate artémiu? Aké máte skúsenosti?
Heri
Akvaristika je viac ako hobby
Administrátor
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Internetová akvaristika AkvaShop
www.akvashop.sk
Telefón: 0915272027

Re:Artémia Pred 4 mesiacov, 4 týždňov Karma: 1
Artemia = zive krmivo, ktore je kvalitou nenahraditelne pre kazdy poter akvariovych rybiciek. Mal som moznost vyskusat aj vyliahnutu susenu artemiu ale ryby to nejako nevedeli rozpoznat, vacsina mi klesla na dno a potom s tym bola iba starost ako to nejako z akva dat prec, nakolko mlade rybky to nekonzumovali. Je mnoho firiem ktore ponukaju vajicka ziabronozky solnej a potom su aj rozne velkosti uz vyliahnutej ziabronozky. Je uz na tom chovatelovi aku zancku si kupy, je to uz podla tho ci chce odchovavat nejake labyrintky, ktore by potrebovali nieco jemnejsie alebo zivorodky, resp ine druky rybiciek, ktorym vyhovuje aj hrubsia artemia. Ja s týmto krmivom krmim denne, nakolko toho poteru nejako v poslednom case pribuda.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Akvaristika Rizlaci
Banska Bystrica, nam. SNP 20
vchod z Lazovnej ul.
PO-PI od 10:00 - 18:00
SO- 09:00 - 12:00
Mobil: 0911318008

Re:Artémia Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 2
A mas nejaky set na chov od nejakej firmy, alebo si nieco zostrojil sam?
Heri
Akvaristika je viac ako hobby
Administrátor
graphgraph
ICQ#: 260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
Internetová akvaristika AkvaShop
www.akvashop.sk
Telefón: 0915272027

Reklamný panel
Re:Artémia Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 1
Ak mam byt otvoreny a priamy, je viacero moznosti ako sa artemia liahne ci uz v originalnych liahnach ale po domacky zostrojenych. Ja osobne domam mam tu druhu variantu s ktorou som spokojny. 1/2 litrova fasa od mineralny, samozrejme plastova - spodna cast zrezana, do vrchnaku vyvrtany otvor na vlepenie bud spojky na hadicku alebo koncoviek, ktore sa nachadzaju na plastovych tzv. teckach, do ktorych som napojil hadicku veducu k vzduchovaciemu motorceku. Flasu som ukotvil do steny a tuto drzu kovovy drziak co vlastne drzi okapove ruky v stene. Flasa otocena hore dnom sa naposti vodovodnou vodou - izbova teplota, od vrchu asi 3 cm a to tejto pridam asi 2 pilievkove nie plne lyzice kuchynskej soli a podla potreby vyjicka artemie. Zhruba za 24 hod. pri jemnom vzduchovani sa tieto vyjicka vyliatnu. Ak ich potrebujem z flasi dostat v cistej podobe tak hadicku odpojim od motorceka, necham nejakych 10 min v klude aby ziva artemia sa sutredila do hrdla flase a potom iba hadicku zvediem do sitka kde precedim uz vyliahnutu arremiu. Na precedenie nam zhotovene sitko zo silonu ktory bezne dostat kupit v obchode kde predavaju metrovy textil alebo ak by ste potrebovali este jemnejsie tak potom monofil. Prajem vela uspechov pri zhotovovani celkom dobrej pomocky na liahnutie artemie, ktora by nemala chybat na jedlnom listku akvaristu, ktory odchovava mlade rybicky.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Akvaristika Rizlaci
vchod z Lazovnej ul.

Re:Artémia Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 3
riso mas tam preklep napisal si ze mas 1/2 litrve flase a mas ich 1,5 litrove a tie objimky co ich mas na nich uchytene sa nazyvaju larfky ,ale kazdopadne to mas vymyslene perfektne a urcite je to super sposob a velmi prakticky pre tych co s artemiou chovaju prakticky denne
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Re:Artémia Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 1
Ivan Barla napísal:
riso mas tam preklep napisal si ze mas 1/2 litrve flase a mas ich 1,5 litrove a tie objimky co ich mas na nich uchytene sa nazyvaju larfky ,ale kazdopadne to mas vymyslene perfektne a urcite je to super sposob a velmi prakticky pre tych co s artemiou chovaju prakticky denne
Dakujem ivan za postreh, flase su samozrejme 1,5 litrove. Teraz by to malo byt OK.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Akvaristika Rizlaci
vchod z Lazovnej ul.

HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.