Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetky produkty značky aquatic nature, skúsenosti zákazníkov
DoleStránka: 1
Téma: Aquatic Nature
Aquatic Nature Pred 5 mesiacov, 1 týždeň Karma: 1
Uvedena belgicka firma sa naozaj zaobera sirokou skalou akvaristickych potrieb, pricom sa na trh dostava nie az takym rychlym tempom. Ale na predajnych pultoch sa predsa len nieco objavi. Ja som velmi spokojny so strkmi ktore sa predavaju pod oznacenim DEKOLINE a su naozaj v roznych farebnych a velkostnych prevedeniach a co je velmi dolezite nie su zavadne a do vody nic neuvolnuju.
Taktiez som spokojny aj s hnojivom na rastliny, ktore sa predava pod obchodnym nazvom Aqua-Plant 24 + Activator, kde hnojivo sa pouziva denne a jedna kvapka je urcena na 50 litrov. Balenie 10 ml vystaci na 10000 litrov vody.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Akvaristika Rizlaci
Banska Bystrica, nam. SNP 20
vchod z Lazovnej ul.
PO-PI od 10:00 - 18:00
SO- 09:00 - 12:00
Mobil: 0911318008

Re:Aquatic Nature Pred 5 mesiacov Karma: 3
Riso kolko asi stoja strky konkretne by som uvazoval o ciernom nieco take ako mas v tej novej nadrzi ak budem zakladat nove krevetaria
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Re:Aquatic Nature Pred 5 mesiacov Karma: 1
Na ciernom substrate naozaj rozne druhy kreveriek ukazu dobre. Ja by som volil jemnejsiu strukturu, nakolko zbytny nejakej potravy alebo necistot nezapadnu do strbin a rybky alebo krevetky si to vedia lepsie vyzbierat. Od uvedenej firmy su rozne farebne prevedenia ale aj rozne hrubky a k cenovej relacii sa v tomto okne vyjadrovat nebudem, len tolko, ze na ich prevedenie je cena velmi prijatelna.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Akvaristika Rizlaci
vchod z Lazovnej ul.

Reklamný panel
Re:Aquatic Nature Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 2
Richard Cirák napísal:
Na ciernom substrate naozaj rozne druhy kreveriek ukazu dobre. Ja by som volil jemnejsiu strukturu, nakolko zbytny nejakej potravy alebo necistot nezapadnu do strbin a rybky alebo krevetky si to vedia lepsie vyzbierat. Od uvedenej firmy su rozne farebne prevedenia ale aj rozne hrubky a k cenovej relacii sa v tomto okne vyjadrovat nebudem, len tolko, ze na ich prevedenie je cena velmi prijatelna.

So strkmi Aquatic Nature som velmi spokojny casto ich pouzivam pri zriadovackach u zakaznika, su sice drahsie ale nie tak ako napriklad od znacky ADA (akvaristicky McDonald),
Ak si date obe znacky vedla seba nepoznate ziaden rozdiel, je to preto ze obe firmy maju uplne rovnakeho dodavatela.
Potom uz ide len o reklamu a manipulovanie spotrebitela.
Heri
Akvaristika je viac ako hobby
Administrátor
graphgraph
ICQ#: 260667835 Pohlavie: Muž akvashop AKVARISTIKA E-SHOP Miesto: Bratislava Narodeniny: 05/23
Internetová akvaristika AkvaShop
www.akvashop.sk
Telefón: 0915272027

Re:Aquatic Nature Pred 4 mesiacov, 3 týždňov Karma: 1
Hm, to je od nich mile, ale este sa vratim k tej zrnitosti. Tu jemnejsiu pouzivaju akvaristi aj na vypiestovanie doma vyrobeneho pozadia, kde sa vedia vyhrat aj v nejakych farebnych prelinaniach a uvedenu strukturu predavam aj teraristom, nakolko su ohurení aj ked ich dopredu upozornujem, ze sa jedná o cist substrát, ktor je hlavne urcený do akvárií. Ale ked sa im to paci, ja im to nemozem zakazat. A maju s nim dobre skusenosti.
Richard Cirák
Senior Boarder
graphgraph
Akvaristika Rizlaci
vchod z Lazovnej ul.

Reklamný panel
HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.