Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetky produkty značky sera, skúsenosti zákazníkov
DoleStránka: 1
Téma: sera aquatan
sera aquatan Pred 8 mesiacov Karma: 0
zdravím, vedel by mi niekto pomôcť ako sa zbaviť prípravku sera - blackwater aquatan?
chcela som pôvodne kúpiť sera aquatan, no predavačka mi predala blackwater aquatan.
Moje pekné akvárium sa zmenilo na kakavkovo hnedú vodu. Som hlúpa, že som si to vopred neprečítala, no očakávala som od predavačky, že dostanem prípravok na krištálovo čistú vodu ako som si pýtala a nie na amazónsko hnedú.
Nemáte prosím niekto skúsenosť s týmto prípravkom? čo by som mohla spraviť, aby moja voda bola opäť krištálovo čistá??? Vymeniť opäť 120 l naozaj nechcem. Tá voda mala týždeň a konečne som do nej dala rybky.

Ďakujem za radu
zuzana
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re:sera aquatan Pred 8 mesiacov Karma: 0
Nič nemen!!! Myslím si, že predavačka Ti poradila dobre, len s prípravkom nemáš skúsenosti. Zrejme si si ani neprečítala čo to o prípravku.
Citujem:
SERA Blackwater Aquatan obsahuje prirodzené rašelinové extrakty, stopové prvky, vitamíny a huminové kyseliny. Je ideálnym prípravkom pre všetky ryby v mäkkej vode. Spolu so sera aqutan vytvára sera Blackwater Aquatan vo vode tropické pomery. Takto robí vodu ideálnu pre rastliny ale zamedzuje rozmnožovaniu rias.
Návod na používanie: V novo zriadených akváriách pridať 5 ml na 10 l vody. Pri výmene vody minimálne každé 2 týždne, dávkovať 5 ml na 20 l vody. Ak tvrdosť vody prevyšuje 13°dH, zvýšte dávku na 8 ml na 20 l vody.
Zdroj:www.mojeakvarium.sk/sera-blackwater-aquatan-500ml-p-5717.html

Neboj sa ho , voda sa znova "vyčisti" len dodržuj pomer dávkovania.
laci
Moje naj.:Pterophyllum, Corydoras
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 300835519 Pohlavie: Muž laslop Miesto: Košice Narodeniny: 01/01

no už je to celý deň a voda je tmavá. hnedo-zeleno-žltá - takže je to v pohode??? bo predtým nebola žltá - bola pekná čistučká - nová týždenná
????
vieš ten obyčajný aquatan vodu nefarbí a tento áno - a tej farby by som sa chcela zbaviť
zuzana
Fresh Boarder
graphgraph
Posledná úprava: 10/01/2010 16:43 Spravil: zuzana.

Reklamný panel
Postupne to zafarbenie zmizne.Neboj sa nie je to na škodu rybám práve naopak aj keď rastlinám by vo väčšom množstve mohla škodiť.
laci
Moje naj.:Pterophyllum, Corydoras
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 300835519 Pohlavie: Muž laslop Miesto: Košice Narodeniny: 01/01

Re:sera aquatan Pred 7 mesiacov, 1 týždeň Karma: 0
Na každej jednej stránke bolo to isté písane (od slova do slova), čo už citoval laci. Takže, nemusíš byť sklamaná, vyzerá to, ako kvalitný prípravok.
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07

Reklamný panel
HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.