Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko okolo akvarijných rýb
DoleStránka: 12
Téma: POZNATE ICH ?? :-)
POZNATE ICH ?? :-) Pred 2 rokov, 1 mesiac Karma: 0
XerxesXI
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž Miesto: Zlaté Moravce Narodeniny: 09/11
Posledná úprava: 08/12/2009 15:32 Spravil: XerxesXI.
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
  • Akvarijné rybičky
    Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
  • Discusy
    Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm

SERA - Akvaristika do domu

Re:POZNATE ICH ?? :-) Pred 2 rokov, 1 mesiac Karma: 3
jasne ze ano
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

No kto by nepoznal notoricky známe ryby...že?
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Predaj akvária + skrinka
    Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia. Akvárium -dĺžka-101 cm -šŕka -41 cm -výška-53 cm Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
  • kúpim menšie terárium
    kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30

SERA - Akvaristika do domu

Reklamný panel
Re:POZNATE ICH ?? :-) Pred 2 rokov, 1 mesiac Karma: 4
az na tie sumce. Tie ja vidim prvy krat preco sa vlastne pytas?
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

vcielka tie sumce su CLARIAS BATRACHUS - sumec indicky tusim slovensky vacsinou sa predava hnedo zafarbeny
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

• Zájezd na burzu do Zwolle
    Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
  • FAUNA-FEST Žilina
    Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
Re:POZNATE ICH ?? :-) Pred 2 rokov, 1 mesiac Karma: 4
Ivan Barla napísal:
vcielka tie sumce su CLARIAS BATRACHUS - sumec indicky tusim slovensky vacsinou sa predava hnedo zafarbeny

hnedu variantu poznam ale tuto variantu co je na obrazku vidim prvy krat
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

HoreStránka: 12

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.