Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Všetko okolo akvarijných rýb
DoleStránka: 12345
Téma: Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens
Re: Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 2
Ivan Barla Napísal:
gery a v kolko litrovom akva ich chovas ak sa spravne pamatam tak ty nejake velke akva nemas ?alebo si pamatam zle?

inak ak je pravda co hovoris tak uz nemam slov sa mi zda ze kazdy sa tu snazi natlacit rybysky do klietky nie pre to aby ich mohli chovat pre ne samotne ale len pre seba. A zabudnut na zakonitosti prirody, nedopriat im priestor, nevytvorit im podmienky ake skutocne potrebuju, hlavne ze kazdy chce mat velke akvarko v obyvacke s krasnymi rybyckami. Myslim ze je to sebecke. Ani ja nechovam Guramy v 40l akvarku. V 20 litrovom akvarku mam krpate rybky a nemam ich huf. Mam ich len zopar. A to ani nevravim o 48l akvisku kde taktiez sa to nemnozi rybami jedna basen. Ludia sa casto musia zahladiet pozorne aby videli ze tam je aj nejaka ryba. Vsak to musi byt pre ne strasne ak ich mas ako sardinky v plechovke. Narazat jedna do druhej. Neuzit si kludnu vodu a pokoj. Tak isto nedam velku rybu medzi 4 male steny aby si ani nezaplavala - tak maximalne sa len otacala v akvarku po par zamavani plutvami.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 3
no pri guramach pisal ze ma 120 tak typujem ze tam ma narvane aj tie pirane a ak je to tak ,tak som si spravil nazor
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Ivan Barla Napísal:
no pri guramach pisal ze ma 120 tak typujem ze tam ma narvane aj tie pirane a ak je to tak ,tak som si spravil nazor

mna to skor urobilo smutnou chudata ryby
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re: Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 3
no dufam ze sa mylime lebo ja byt na mieste geryho by som sa netesil ako my pred ocami rychlo rastu
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Re: Pirana Bylinožravá-Colossoma bidens Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 4
Mno tak mám ich len 300l.To akvarko som nespomínal lebo nebola ani taká dobrá príležitosť.Ved pirane som spomenul len vcera A ta 300l to tiež neni pre nich to naj. Ešte im to ako tak stačí.Ale na vianoce rozmíšlam nad darčekom pre pirane.Ze by som im doprial 600l. Ale to by musel byť dáky dobrý inzerát.
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

Reklamný panel
Mna udivuje kde nato vsetci beriete peniaze. Jeden tu ma 13 rokov, druhy investovaval do domu dalsi tvrdi ze tiez nezaraba bohvieako a pritom si dovoli pozadie za 350 €. hmmm niekde asi robim chybu
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

HoreStránka: 12345

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.