|
Gupka dúhová [Poecilia reticulata] Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Tak tuto temu zakladám abi sa mohlo kecať o gupkach.Lebo podla mna sa to už nehodí písať do Chorôb.Lebo potom maju naštevníci stoho chaos a nič sa nedočítaju o chorobach ale iba o druhoch
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
akvabb.fodor.sk
Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
-
Predam prísavníkov škvrnitých
Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
-
-30% zľava na nové pozadia do akvária !
Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk
|
|
Re: Gupka dúhová [Poecilia reticulata] Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
gery Napísal:
Tak tuto temu zakladám abi sa mohlo kecať o gupkach.Lebo podla mna sa to už nehodí písať do Chorôb.Lebo potom maju naštevníci stoho chaos a nič sa nedočítaju o chorobach ale iba o druhoch
o nieco nizsie mozes vidiet ze uz tato tema je zalozena a vola sa Gupky
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
vcielka Napísal:
gery Napísal:
o nieco nizsie mozes vidiet ze uz tato tema je zalozena a vola sa Gupky
hm vobec som si neuvedomila ze je v chorobach ta tema. sorry.ok presunieme sa sem 
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Terárium pre chameleona, ine plazy
Predám terarium V:110, Š:53, H:50 s kompletným zariadením - žiarovka, čerpadlo s fotnánkou, s vlkomerom,teplomerom a terariove rasliny dam pri odbere. cena 120 euro mozna zlava pri rychlom odbere
-
predam
malo použivanu odchovnu akvarijnych ryb...cca 7 000 l + elementky,japonsky kompresor,ph-meter,uv-lampy 3 ks,reverezna osomoza,katex-anex,stojany,čerpadla,fil tre.
kontakt.0903 315515
murex08@gmail.com
|
|
|
|
|
Nevadí to sa stáva.A chcel by som sa opítať za kolko mesiacov vyrastie z mládaťa na dospelu velkú samicu čo bude mac viac než 10 mládať.Lebo ja chovám gupky asi 2 mesiace. Ale choval som ich už aj pred 8 rokmi.Ale to som už moc pozabudal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gery Napísal:
Nevadí to sa stáva.A chcel by som sa opítať za kolko mesiacov vyrastie z mládaťa na dospelu velkú samicu čo bude mac viac než 10 mládať.Lebo ja chovám gupky asi 2 mesiace. Ale choval som ich už aj pred 8 rokmi.Ale to som už moc pozabudal.
cca 8 mesiacov ale i rok. Ale je to individualne.  mne napr jedna samicka sa rychlo vysvihla asi za pol roka. Ale mala som i take co im to trvalo rok a rastli pomaly. Je to krmenim a zlozenim vody ovplyvnovane.
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
|
riso by mohol potvrdit ze isty pan PINDES od ktoreho berie ryby dokaze vychovat gupky do predajnej velkosti za 2 mesiace .ma na to samozrejme v chovni vsetky podmienky.
mlade samice je idealne chovat bez samcov aby nedoslo k predcasnemu oplodneniu a rast samice sa zastavy
|
|
|
|
|
|
|