|
Ancistrus Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
Tato tema sa bude tykat vylucne rodu Ancistrus. Bude zahrnovat vsetko co ludi okolo neho zaujima, ake problemy s nim maju, co sa im s nim deje, cim ktory druh krmit atd... 
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Predam akvarium alebo vymenim.
Predam 250l akva 100x50x50 komplet aj z rybami,vymena by bola mozna za akva ktore ma rozmer 200x50x50.Cena je 250 euro.Iba sms alebo email.
|

|
Re: Ancistrus Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Mam obycajneho ancistra. Oznacovany mnohymi druhovymi menami ale inak je to Ancistrus sp. Normalny hnedy. Su to druhy ktore menia vraj sfarbenie podla nalady ci podkladu. Myslim si ze to su aj z velkej casti len dohady.
Ten moj zmenil farbu uplne na bledu. taku zltobielu za par dni co som bola prec. A ani po 2 dnoch sa mu nevratila. Este mi to ziadny ancistrus nespravil aby takto rapidne vybledol.
Dno mam cierny strk, takze zmena vplyvom podkladu ja vylucujem.
Vie niekto poradit? je to choroba alebo len vplyv nejakeho ineho neskodneho cinitela.
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
|
mne takto vybledol jeden velmi stary samec ktory takmer neopustal ukryt pripisoval som to tomu ze je malo na svetle ,ale nikdy som si tuto teoriu neoveroval bolo to uz par rokov dozadu
|
|
|
|
Posledná úprava: 10/11/2009 21:19 Spravil: Ivan Barla.
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
|
|
Ja chovám vo svojom akváriu Gliptoperichtys gibbicep, ktorého som kúpil malého si 5 cm a neuveriteľne rýchlo mi narástol na 30c m tuším ,že ani rok to nebolo. Ďalej u mňa v akváriu ešte plávajú Baryancistrus L018 konkrétne tento:
a Ešte klasický ancistrus sp. albín a Panaque nigrivensis.Ináč ich krmím tabletami Tropical Algae Wafers a drobné granulky pre prísavníkov ,sem tam nejaký sparený šalát, uhorka.. a nemám s nimi žiadny problém sú v akváriu veľmi nenápadný a pozorujem ich až po zhasnutí akvária..Sem tam ich prichytím ako mi obhrýzajú listy ale hneď to napravím ak im pridám spirulinu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan Barla Napísal:
mne takto vybledol jeden velmi stary samec ktory takmer neopustal ukryt pripisoval som to tomu ze je malo na svetle ,ale nikdy som si tuto teoriu neoveroval bolo to uz par rokov dozadu
ten co mi umrel, som ho mala 10 rokov minimalne a vela svetla nemal. Bol v akvarku ktore nema svetlo aj s inymi bentickymi rybkami len s plavajucimi rastlinkami. Toto akvarko je schvalne zriadene pre nocne rybky neovplyvnovane svetlom. Nikdy som to u neho nepozorovalo. ten druhy ancistrus- mam ho 2 tyzdne je v tom istom akvarku. A stalo sa mu toto. Myslim preto ze svetlo nato vplyv mat nebude. Btw nie je stary. je to este mlady jedinec ma asi 4-5 cm
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
|
no vydis si my vyvratila teoriu ktoru som vtedy mal mozno je tento naladovejsi ,alebo prisiel z ineho prostredia do tmaveho .len tak "nahlas" rozmyslam
|
|
|
|
Posledná úprava: 10/11/2009 22:24 Spravil: Ivan Barla.
|
|
|