Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko o osvetlení od klasických trubíc cz T5 až po HQI
DoleStránka: 1
Téma: Arcadia serie 3HQI
Arcadia serie 3HQI Pred 5 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
Zdravym vsetkych nikde sa neviem docitat ako je to s osvetlenim HQI na sladkovodne akvarko,ja mam vysku 60cm,auz som tak dlho spekuloval nad tym osvetlenim,mam rohove akvarko 90x90x120 v 60cm.zo zaciatku som tam pridaval dve ziarivky potom 3 ziarivky a na koniec 5ziariviek zhruba 150w,a rastlinam sa zacalo celkom dobre darit pridavam aj CO2 cez reaktor vlastna vyroba aj s kamaratom a mozem povedat velmi dobre ale minuly tyzden som si kupil svetelnu rampu Arcadia serie3,400w,ale ja som ju prerobil na 150w,dokupil som tlmivku a sodikovu vybojku PHILIPS SON-T ale je jasne zlta farba co sa mi velmi nepaci,inac rastliny bublaju super ako keby som tam mal medokis,tak som trochu hladal cez internet a vcera som nasiel neaku firmu z Brotislavy ktora sa zaobera osvetlenim na rastliny tak som tam dnes volal a dohodol som sa s nimi najednej vybojke je to 125w tusim GIB-HP cira a trochu do modra stoji 35eur,mala by mi do piatku prist tak sa uz neviem dockat co to bude robit budem coskoro informovat
Jaroslav
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Posledná úprava: 22/03/2010 20:06 Spravil: Jaroslav.
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re:Arcadia serie 3HQI Pred 5 mesiacov, 2 týždňov Karma: 4
Akvarium vyzerá zaujímavo ale chcem sa spítať že to v zadu sú rastliny alebo rastliná tapeta?
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

Re:Arcadia serie 3HQI Pred 5 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
gery napísal:
Akvarium vyzerá zaujímavo

To áno, len škoda, že foto nie je väčšie.
laci
Moje naj.:Pterophyllum, Corydoras
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 300835519 Pohlavie: Muž laslop Miesto: Košice Narodeniny: 01/01

Reklamný panel
Re:Arcadia serie 3HQI Pred 5 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
neviem ci sa tam da dat vacsie foto lebo sme ich trochu upravili koli inym strankam nechce zobrat vacsiu fotku ak sa bude dat tak to upravym
Jaroslav
Fresh Boarder
graphgraph

Re:Arcadia serie 3HQI Pred 5 mesiacov, 1 týždeň Karma: 0
ta vybojka mi este do dnesneho dna neprisla uz nemam nervy dnes som tam zavolal a povedal mi ze to poslali v stredu na stastie mam tam znamu tak mi zajtra donesie novu uvidime ako to bude vyzerat dam vediet
Jaroslav
Fresh Boarder
graphgraph

Reklamný panel
HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.