Zdravym vsetkych nikde sa neviem docitat ako je to s osvetlenim HQI na sladkovodne akvarko,ja mam vysku 60cm,auz som tak dlho spekuloval nad tym osvetlenim,mam rohove akvarko 90x90x120 v 60cm.zo zaciatku som tam pridaval dve ziarivky potom 3 ziarivky a na koniec 5ziariviek zhruba 150w,a rastlinam sa zacalo celkom dobre darit pridavam aj CO2 cez reaktor vlastna vyroba aj s kamaratom a mozem povedat velmi dobre ale minuly tyzden som si kupil svetelnu rampu Arcadia serie3,400w,ale ja som ju prerobil na 150w,dokupil som tlmivku a sodikovu vybojku PHILIPS SON-T ale je jasne zlta farba co sa mi velmi nepaci,inac rastliny bublaju super ako keby som tam mal medokis,tak som trochu hladal cez internet a vcera som nasiel neaku firmu z Brotislavy ktora sa zaobera osvetlenim na rastliny tak som tam dnes volal a dohodol som sa s nimi najednej vybojke je to 125w tusim GIB-HP cira a trochu do modra stoji 35eur,mala by mi do piatku prist tak sa uz neviem dockat co to bude robit budem coskoro informovat