Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Sem môžete písať príspevky o všetkom čo predchádza ale je aj nevyhnutné pre štart morského akvária.
DoleStránka: 123456
Téma: Kúpa akvária
Re: Kúpa akvária Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 3
no vydel som okruhle ziaryvky vypadaju ako taky volantik ,lebo v strede su prepojene takou umelinou asi aby sa dali lepsie zakrutit
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re: Kúpa akvária Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 2
Ivan Barla Napísal:
no vydel som okruhle ziaryvky vypadaju ako taky volantik ,lebo v strede su prepojene takou umelinou asi aby sa dali lepsie zakrutit

hmm a najdem ich v spektre 830? lebo len toto chcem. Ziadnu 930 ani 730 ani 840 ci ine cislo. Proste len 830 potrebujem.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Kúpa akvária Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 3
to netusim ake je to spektrum to len ked sme v dome prvy krat pustili elektrinu tak sme zhanali ziarovky do sóbjimok a svokrin brat doniesol tiato ziarivky
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Reklamný panel
Ivan Barla Napísal:
to netusim ake je to spektrum to len ked sme v dome prvy krat pustili elektrinu tak sme zhanali ziarovky do sóbjimok a svokrin brat doniesol tiato ziarivky

Ked ja ani neviem pod akym nazvom ich mam na nete hladat aby som sa kukla na spektrum. Dufam ze mi ten chalan z OSRAMU napise, ale asi az v pondelok kedze uz nabehol vikend. Som netusila ze so svetlom budem mat este taky problem Ked ja vazne chcem rastlinkove akvarko
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Kúpa akvária Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 0
Dnes som našla toto forum,lebo si chceme domov kúpiť akvárium,tak idem lúskať čo ste to tu všetko popísali,vďaka
mirmillka
Fresh Boarder
graphgraph

Reklamný panel
mirmillka Napísal:
Dnes som našla toto forum,lebo si chceme domov kúpiť akvárium,tak idem lúskať čo ste to tu všetko popísali,vďaka

Ak budes mat nejaku otazku na ktoru nebudes vediet odpovedat kludne sa opytaj. Urcite sa najde niekto kto bude vediet poradit
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

HoreStránka: 123456

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.