Práve som sa vrátila od pána ktorý ponúkal na predaj akvária zabudované v skrini. Skrina je rozmerov 115x50x201. Je to vlastne železný rám ktorý ma dole skrinku a nad ňou na 2 masívnych doskach ktoré ešte sú v strede podopreté železnou strednou priečkou ktorý patrí k rámu.
Pán si ho dal robiť na mieru spolu s akvarkami 200 a 170 l, 0,8 mm sklo podľa toho čo som videla.
Su ale zlepené takým šedým silikónom (videla som len čierny a priehľadný) Nepoznám jeho podstatu, vravel že to lepil človek čo už viac akvárií robil. Ale vyzera to na eru snad 15 rokov? som sa zabudla spytat
pritiahla ma tam ale cena 30 € no niekto mu ponukol 60 (tazko povedat ci klamal alebo nie a ja nie som dobry zjednavac hlavne nie ak ide o vec pri ktorej mi na ociach vidiet ze ju chcem. Spolu ale s osvetlenim ktore sa da prerobit na mne vyhovujuce a dvoma asi 15 a 20 l akvarkami a susenym krmivom ktore vyzeralo v dobrom stave a este starou technikou mi to ponukal za 80. Tak som mu povedala ze ok, ale pridem si po ne az v pondelok.
Poradite mi? Neviem totiž či ten silikon nebude treba nejak opravit alebo nieco, nebolo napustene tazko povedat ci prepusta. na pohlad vyzeralo ale dobre a zachovalo. choval tam teraz cichlidy len sa bude stahovat tak potrebuje ho dat prec.