Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Sem môžete písať príspevky o všetkom čo predchádza ale je aj nevyhnutné pre štart morského akvária.
DoleStránka: 123456
Téma: Kúpa akvária
Kúpa akvária Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 4
Táto téma má pojednávať o tom čo všetko treba vedieť o akváriu pri jeho kúpe. Či už novom z obchodu alebo pri výrobe na mieru či y z druhej ruky
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • akvabb.fodor.sk
    Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
  • Predam prísavníkov škvrnitých
    Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
  • -30% zľava na nové pozadia do akvária !
    Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk

SERA - Akvaristika do domu

Re: Kúpa akvária Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 4
Práve som sa vrátila od pána ktorý ponúkal na predaj akvária zabudované v skrini. Skrina je rozmerov 115x50x201. Je to vlastne železný rám ktorý ma dole skrinku a nad ňou na 2 masívnych doskach ktoré ešte sú v strede podopreté železnou strednou priečkou ktorý patrí k rámu.

Pán si ho dal robiť na mieru spolu s akvarkami 200 a 170 l, 0,8 mm sklo podľa toho čo som videla.
Su ale zlepené takým šedým silikónom (videla som len čierny a priehľadný) Nepoznám jeho podstatu, vravel že to lepil človek čo už viac akvárií robil. Ale vyzera to na eru snad 15 rokov? som sa zabudla spytat

pritiahla ma tam ale cena 30 € no niekto mu ponukol 60 (tazko povedat ci klamal alebo nie a ja nie som dobry zjednavac hlavne nie ak ide o vec pri ktorej mi na ociach vidiet ze ju chcem. Spolu ale s osvetlenim ktore sa da prerobit na mne vyhovujuce a dvoma asi 15 a 20 l akvarkami a susenym krmivom ktore vyzeralo v dobrom stave a este starou technikou mi to ponukal za 80. Tak som mu povedala ze ok, ale pridem si po ne az v pondelok.

Poradite mi? Neviem totiž či ten silikon nebude treba nejak opravit alebo nieco, nebolo napustene tazko povedat ci prepusta. na pohlad vyzeralo ale dobre a zachovalo. choval tam teraz cichlidy len sa bude stahovat tak potrebuje ho dat prec.
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Re: Kúpa akvária Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 3
vcielka neboj nic ten sedy silikon je ok silikonu na farbe nezalezi. tu eru si odhadla zhruba dobre ja mam tiez cca 20 rocne akva a to je lepene presne takym sedym silikonom .myslim ze si kupila velmi dobre .ak nemas istotu ci drzia vodu napustaj postupne niekolko dni a sleduj akva ci niekde neslzi
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Terárium pre chameleona, ine plazy
    Predám terarium V:110, Š:53, H:50 s kompletným zariadením - žiarovka, čerpadlo s fotnánkou, s vlkomerom,teplomerom a terariove rasliny dam pri odbere. cena 120 euro mozna zlava pri rychlom odbere
  • predam
    malo použivanu odchovnu akvarijnych ryb...cca 7 000 l + elementky,japonsky kompresor,ph-meter,uv-lampy 3 ks,reverezna osomoza,katex-anex,stojany,čerpadla,fil tre. kontakt.0903 315515 murex08@gmail.com

SERA - Akvaristika do domu

Reklamný panel
Re: Kúpa akvária Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 3
Ja by som Ti takisto odporučil za tú cenu 80€ a videla si čo kupuješ žiadnu mačku vo vreci...Ak máš podozreneie na ten silikón tak si pýtaj od dotyčného nejakú záruku, že ti to doma nebude zatekať..ale ináč by som bral...
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24

Re: Kúpa akvária Pred 2 rokov, 2 mesiacov Karma: 3
tak co vcielka uz si si previezla akvaria? ako to prebehlo je vsetko O.K.?
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

• Zájezd na burzu do Zwolle
    Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
  • FAUNA-FEST Žilina
    Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
Reklamný panel
Re: Kúpa akvária Pred 2 rokov, 2 mesiacov Karma: 4
Ivan Barla Napísal:
tak co vcielka uz si si previezla akvaria? ako to prebehlo je vsetko O.K.?
este ich nemam doma. Mam len fotky na mobile keby si chcel vidiet ako to vyzera. Sa dohadujem s tym chlapikom, lebo je tam este jeden zaujemca co prihadzuje ceny. A mne sa nechce zasa zaplatit za nieco viac ako si mozem dovolit. Takze uvidim co z toho bude. Priatel mi radi aby som sa na to vykaslala ze aj tak mi to bude stat doma a ja budem v KE, ale mna zasa laka cena. Len ten tipek je mozne ze len zo mna chce vytiahnut peniaze. Zacalo to na 30 eurach a teraz je to 100 a mne sa nepaci to jednanie. Po 20 eurach aby stale zvysoval cenu. Takych ludi nakopat nech si ho asi zozeru.
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

HoreStránka: 123456

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.