|
Re: Anubias cofeifolia Pred 10 mesiacov
|
|
|
jasne ze sa to da naucit ,ale clovek sa s tym musi pozabavat .a niekto kto vobec nerozumie chemizmu vody a kolobehu kyslicnika a kyslika v akva a horucou hlavou zacne pustat co2 bez rozmyslu do akva moze s tym sposobyt fajnu katastrofu .ja co2 vobec nezatracujem ,ale nepovazujem ho ani za vseholiek (alebo ako to nazvat) na vsetky problemy s rastlinami
|
|
|
|
Posledná úprava: 06/11/2009 21:56 Spravil: Ivan Barla.
|
|
|
|
|
|
No nevravím,že je nepostrádateľný v akváriu ale s ním ľahšie rastú ratliny aj ph sa dá udržiavať ľahšie a kto túto problematiku nepozná tak si môže fakt odfajčiť všetky ryby..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no to urcite v lepsom pripade len priotravit preto som to chcel napisat aby sa nejaky mladik neoplel este ak by volil nejaky lacny sposob typu burciak ,alebo zvon .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak toto už považujem za prežitok a za príliš amatérske a myslím, že v dnešnej technickej dobe zastaralé...ale ak by sa našiel niekto kto by tak začinal tak by som ho vopred chcel odradiť,lebo hrozí fakt katastrofa akvária...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
internet je plny navodov ako vyrabat burciak dokonca aj rataj predava nieco ako sumienku ktora sa rozroby do vody v specialnej flasi á buble .ale tiez je to obycajny burcik iba sa snazia minimalizovat moznost vybuchu
|
|
|
|
|
|
|
A co tak... Pred 9 mesiacov
|
|
|
Anubias na koreni??? to je silno pekna kombinacia..a este ked su 3... az na tu cenu ze 18 eur..
|
|
|
|
|
|
|