|
Rastlina:Justicia schimperi Pred 10 mesiacov, 1 týždeň
|
|
|
Mno tak dneska som si kupil túto veľmi peknú rastlinu.Mám ju 45l.Akvariu ale je dosť rozsiahla a tak potom ju asi dám 100l.Kupil som ju v predajni BB asi 2eu a dake drobné.Ale je dovezená od rataja.Má dakto stovto rastlinov skúsenosti?? alebo ju dako specialne hnojí-??
|
|
|
|
|
|
|
Re: Rastlina:Justicia schimperi Pred 10 mesiacov, 1 týždeň
|
|
|
mi potom po case povies ako sa ti s nou dari ok?
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
|
totiz nechcem nic hovorit ale podla mna ti dlho nevydrzi. Ale co mozno budes mat stastie.
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Mno to som aj ja zvedaví ako sa chytia tieto rastlini lebo ich mám prvý krat.Ale ak uvidím niake príznaky choroby tak asi kúpim mrenky siamske čo tu ludia chvalia.Ale určite dám vedieť čo sa snimi deje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neviem č ije dobrá práve pre Teba ako začiatočníka Ja som minule na ňu pozrela v akvaristike ale nakoniec som si zistil, že sa veľmi do akvária nehodí tak veľa šťastie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Je to bahenná rastlina , ktorá bude chradnúť a chradnúť a bude velkým šťastím ked bude chradnúť dlho
|
|
|
|
|
|
|