Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Akvarijné rastliny - hnojivá, co2, pmdd, popis rastlín, pestovanie - starostlivost....
DoleStránka: 1
Téma: vallisneria spiralis
vallisneria spiralis Pred 5 mesiacov, 1 týždeň Karma: 2
Kupil som si vallisneriu spiralis ale prisiel som s nou domov az o 1,5 hod. najprv mi vobe nerastli niekolko listov mi uhynulo ked som ju uz chcel vyhodit zacala jedna z nich rast. neviem preco..... mohol by mi niekto pomoct preco mi nerastu ??? ph vody je 7,2
Kristián
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re:vallisneria spiralis Pred 5 mesiacov, 1 týždeň Karma: 3
ak si rastlinku kupil v obchode je pestovana emerzne (mimo vody vo vyzivnom substrate) po zasadeni do akvaria (submerzne pestovanie) sa rastlina adaptuje na nove prostredie vacsina pri tom zhadzuje listy casom ked sa rastlina stabilizuje a chyti zacne vyhanat nove listy je to pravdepodobne aj tento pripad
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

Re:vallisneria spiralis Pred 5 mesiacov, 1 týždeň Karma: 2
kuv predajni ju mali vo velkej nadrzi spolu s inymi rastlinami a korene boli zabalene v sklennej vate v kosicku doma som ju rozbalil porozdeloval a zasadil .... ale asi uz viem kde som spravil chybu lebo pri presadzani jedna rastlina vallisnerie mala dlhsie korienky tak som ich kus odstryhol a teraz mi zacala rást tak to bude asi v tom .....
Kristián
Fresh Boarder
graphgraph

Reklamný panel
HoreStránka: 1

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.