|
vallisneria spiralis Pred 1 rok, 11 mesiacov
|
|
|
Kupil som si vallisneriu spiralis ale prisiel som s nou domov az o 1,5 hod. najprv mi vobe nerastli niekolko listov mi uhynulo ked som ju uz chcel vyhodit zacala jedna z nich rast. neviem preco..... mohol by mi niekto pomoct preco mi nerastu ??? ph vody je 7,2
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Discusy
Ponuka:pigeon checkerboard,pearl,blue daimond od 4cm - do 15cm
|

|
Re:vallisneria spiralis Pred 1 rok, 11 mesiacov
|
|
|
ak si rastlinku kupil v obchode je pestovana emerzne (mimo vody vo vyzivnom substrate) po zasadeni do akvaria (submerzne pestovanie) sa rastlina adaptuje na nove prostredie vacsina pri tom zhadzuje listy casom ked sa rastlina stabilizuje a chyti zacne vyhanat nove listy je to pravdepodobne aj tento pripad
|
|
|
|
|
|
|
Re:vallisneria spiralis Pred 1 rok, 11 mesiacov
|
|
|
kuv predajni ju mali vo velkej nadrzi spolu s inymi rastlinami a korene boli zabalene v sklennej vate v kosicku doma som ju rozbalil porozdeloval a zasadil .... ale asi uz viem kde som spravil chybu lebo pri presadzani jedna rastlina vallisnerie mala dlhsie korienky tak som ich kus odstryhol a teraz mi zacala rást tak to bude asi v tom .....
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|