Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Akvarijné rastliny - hnojivá, co2, pmdd, popis rastlín, pestovanie - starostlivost....
DoleStránka: 12345
Téma: Riasy
Re:Riasy Pred 8 mesiacov Karma: 2
ta vec z hladiny nezmizla ani po tolkych tyzdnoch
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re:Riasy Pred 8 mesiacov Karma: 0
vcielka napísal:
ta vec z hladiny nezmizla ani po tolkych tyzdnoch

A nemôže to vylučovať nejaká rastlina ktorú v tom akvárku máš? Skús sem hodiť zoznam rastlín ktoré v tom akvarku máš......moc síce rastlinkár niesom ale môžem sa ti skúsiť na ne mrknúť
fleiredelie
www.plazyunas.com
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 455-666-032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice

Re:Riasy Pred 8 mesiacov Karma: 2
A čo so pridával na úpravua vody. Azda Sera Aquatan alebo bioClean? Ak tam sú len rastliny tak už jedine z tej výživy...
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24

Reklamný panel
Re:Riasy Pred 7 mesiacov, 1 týždeň Karma: 0
Mne sa to tvorilo kedysi tiež pri korytnačkách, tak som častejšie zapínal filter a aj okysličovač (korytnačky ho nepotrebujú).
To čo tam máš je presne to, čo sa robí v kalužiach - voda je stojatá a akoby "mŕtva". Máš tam aj okysličovač? Okysličovač by mal okysličiť vodu, ale aj mineralizovať ("dodať viac života do akvária" ). Neviem koľko ti denne v tom akváriu beží (ak ho máš), ale nechávaj ho zapnutý čo najdlhšie, alebo aspoň dovtedy kým ten povlak neodstráni. (Poprípade skúsiť dva okysličovače.)
Marián Lokšík
Senior Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž track-origin14 Miesto: Žilina/Bytča Narodeniny: 06/07

Re:Riasy Pred 6 mesiacov, 3 týždňov Karma: 2
Marián Lokšík napísal:
Mne sa to tvorilo kedysi tiež pri korytnačkách, tak som častejšie zapínal filter a aj okysličovač (korytnačky ho nepotrebujú).
To čo tam máš je presne to, čo sa robí v kalužiach - voda je stojatá a akoby "mŕtva". Máš tam aj okysličovač? Okysličovač by mal okysličiť vodu, ale aj mineralizovať ("dodať viac života do akvária" ). Neviem koľko ti denne v tom akváriu beží (ak ho máš), ale nechávaj ho zapnutý čo najdlhšie, alebo aspoň dovtedy kým ten povlak neodstráni. (Poprípade skúsiť dva okysličovače.)

to akvarko ma ledva 20 litrov takze my filter uplne ma stacit kedze voda zneho prudi tak ze čerí hladinu

No roberto vyzivu pouzivam tu istu do vsetkych akvarii takze to tym nebude.

VYSLEDOK: nakoniec som vybrala filter na mesiac a nechala premnozit plavajuce rastliny tak ze nebolo vidiet cez ne (dnes som ich odstranovala uff uff uff) a ten povlak zmizol. Nemal sa kam roztahovat asi )) ak sa opat rozsiri tak necham premnozit rastliny opat a necham ich tam dlhsie tak nech sa vylikviduju i zarodky ))) jupiiiii
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re:Riasy Pred 6 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
spôsobením jednej kalamity (premnoženie rastliniek) si vyriešila druhú (povlak) ....gratulujem, ako vidím doba objavov ešte neskončila
fleiredelie
www.plazyunas.com
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 455-666-032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice

HoreStránka: 12345

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.