|
Riasy Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Ako rozoznam rozsievku od sinice v akvariu? Som si najprv bola ista ze je to sinica (mazlava, prichytena hlavne na skle v okoli hladiny a po listoch malinke chuchvalceky), ale teraz som si nie ista, ci to nahodou nie je rozsievka, pretoze mi vyrastla pri nedostatku svetla. Som jaksi zmatena.
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Predam akvarium alebo vymenim.
Predam 250l akva 100x50x50 komplet aj z rybami,vymena by bola mozna za akva ktore ma rozmer 200x50x50.Cena je 250 euro.Iba sms alebo email.
|

|
Re:Riasy Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
podla tvojho opisu to naozaj vyzera na sinicu .skus pozriet casopis AKVARIUM č.1 venuju sa tam teme sinic
|
|
|
|
|
|
|
Re:Riasy Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Ivan Barla napísal:
podla tvojho opisu to naozaj vyzera na sinicu .skus pozriet casopis AKVARIUM č.1 venuju sa tam teme sinic
No po preskumani tej struktury co mam v akvarku to bude na 99% sinica. Teraz premyslam ako sa jej zbavit. Asi sa v nej pokusim premnozit rastlinky. Uvidime ako sa im zadari. Som nad to presunula silnejsie svetlo a premyslam ci nemam aj nastavit osvetlenie tak aby sa cez obed na 2 hodky vylo alebo nie, lebo vraj to pomaha proti riasam, ale sinice nie su riasy, takze neviem. Myslim ze to asi nezaberie.
|
|
|
|
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
hmm Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
biely povlak na skle + filtry+ vsetkom ostatnom je nejaka ta sračka povačsine z nekvalitneho krmiva ked este chybaju nitrifikačne bakterie, dobre je dat Denitrol od JBL a riasa zelana ci hneda ci cierna.. je riasa, vyzera ako farebny povlak nie ako mlieko, ale ako nm travnicek nicia ho prisavniky,riasy vačšie okrem chemie nicia i slimaky aj mrenky siamske aj prisavky thajske a pod. a sinice?? HNEDY povlak na skle povacsine je pri nedostatku svetla a nadmernom krrrmeni .. tak asi takto to je.. po lopate povedane 
|
|
|
|
|
|
|
Re:Riasy Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
bez urazky ,ale skade si prisiel na to ze sinica sa vytvara pri nedostatku svetla?okrem ineho 
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
Re:Riasy Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
Ivan Barla napísal:
bez urazky ,ale skade si prisiel na to ze sinica sa vytvara pri nedostatku svetla?okrem ineho 
To by zaujímalo aj mňa, lebo podľa všetkého platí, že riasiam pomáha ja nadmerné osvetlenie... 
|
|
|
|
|
|
|