Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Technika - filtrácia akvária, problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza, aktívne uhlie, ohrev akvária....
DoleStránka: 123
Téma: SUBSTRATY
Re: SUBSTRATY Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 2
roberto33 Napísal:
Predstav si že, že mi napadlo načo asi keďže aj ja používam vysoký odkaľovací zvon aby som zbytočne nenaberal štrk, keďže ho mám jemný tak mi pri odkaľovanní len víri v trubici a odkaľujem len detrit a nie štrk tak zbytočne nenaberám piesok z akvária.. ale nechce sami písať také dlhé odpovede ako Ty si proste strašne ukecaná

No potesil si ma ze to vies. Ale to je tak vsetko co z mojho predchadzajuceho prispevku odvolavam. Lebo vazne od teba ziadne rady neprichadzaju. Takze vobec neviem naco to sem pises. Okrem toho co sa tyka aquaclayu vs akadama si pisal:neviem možno odkaľovanie by až také ťažké nebolo ako pri Akadame...

Prave ja si myslim ze bude u aquaclayu tazsie, pretoze je lahsi a preto uz davnejsie uvazujem skor o akadame. Ale tam ma odradza i to ze meni chemizmus vody. Miniakvaria su mikrosvet ktory sa dokaze velmi rychlo narusit.

Btw som ukecana priznavam. Ale radsej napisem dlhy clanok v ktorom aj veci vysvetlim, ako kratky clanok ktory nic nevysvetli a neporadi. Sklanam hlavu pred tymi ktori dokazu napisat kratky a vystizny prispevok, ja medzi nich zial nepatrim Kto nema naladu citat moje dlhe prispevky nemusi.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re: SUBSTRATY Pred 10 mesiacov, 1 týždeň Karma: 2
OK beriem ne vedomie a rešpektujem Tvoj názor ak budem mať náladu písať dlhšie komentáre tak budú...ináč vážne rozmýšľam o AQUACLAY do svojho mini akvária s krevetkami, že im to tam dám videl som také akvárium v jednej akvaristike, ale všade je len najmenšie 10L balenie
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

HoreStránka: 123

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.