Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Technika - filtrácia akvária, problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza, aktívne uhlie, ohrev akvária....
DoleStránka: 123
Téma: SUBSTRATY
SUBSTRATY Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 4
Myslim ze tato tema by sa skor ci neskor zalozila. Takze navyse nebude Chcem sa konkretne opytat tych co maju skusenosti s akadamou a naozaj ju maju uz odskusanu, ako su s nou spokojni. Rozmyslam nad touto moznostou do jedneho miniakvarka.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Inzerujte na www.ifauna.sk

\"Vyrábame
Vyrábame akváriá a ...
  • akvabb.fodor.sk
    Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
  • Predam prísavníkov škvrnitých
    Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
  • -30% zľava na nové pozadia do akvária !
    Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk

SERA - Akvaristika do domu

Re: SUBSTRATY Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 3
Ja som na ňu počul len samé chvály a v najbližšej dobe sa na ňu chystám do svojho 65l akvária keď budem na Akvazime ináč každý si ju pochvaľuje...
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24

Re: SUBSTRATY Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 4
roberto33 Napísal:
Ja som na ňu počul len samé chvály a v najbližšej dobe sa na ňu chystám do svojho 65l akvária keď budem na Akvazime ináč každý si ju pochvaľuje...

takze vlastne ju vobec nemas odskusanu a nevies mi povedat jej spravanie sa v akvariu. Lebo to ze niekto vravel mi nestaci.
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Vyrábame akváriá a teráriá
Vyrábame akváriá a teráriá na ...
  • Terárium pre chameleona, ine plazy
    Predám terarium V:110, Š:53, H:50 s kompletným zariadením - žiarovka, čerpadlo s fotnánkou, s vlkomerom,teplomerom a terariove rasliny dam pri odbere. cena 120 euro mozna zlava pri rychlom odbere
  • predam
    malo použivanu odchovnu akvarijnych ryb...cca 7 000 l + elementky,japonsky kompresor,ph-meter,uv-lampy 3 ks,reverezna osomoza,katex-anex,stojany,čerpadla,fil tre. kontakt.0903 315515 murex08@gmail.com

SERA - Akvaristika do domu

Reklamný panel
Re: SUBSTRATY Pred 2 rokov, 3 mesiacov Karma: 3
Ja osobne nie ale kámoš ju má v 100l akváriu a veľmi si ju pochvaľuje.. tak skús ešte nejaké iné recenzie na iných fórach..
roberto33
Diskusár,tetričkár fanatik do Amazonky
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž Miesto: Majerovce Narodeniny: 09/24

to ze si ju niekto pochavaluje mi fakt nestaci. Ja chcem vediet preco si ju pochvaluje. a ano citala som na nete vela veci inak by som nad nou nepremyslala aj ja ale vela z nich len vravi ze je dobra a to mi ako definicia nestaci som samo citala i nieco viac ale radsej sa spytam priamo niekoho kto to ma nech mi povie svoje skusenosti
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

• Zájezd na burzu do Zwolle
    Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
  • FAUNA-FEST Žilina
    Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
Reklamný panel
roberto33 Napísal:

btw myslis si ze na akvazime ju budu mat?
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

HoreStránka: 123

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.