|
Technika ktoru pouzivate Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Toto forum je o tom aku techniku pouzivate vo svojich akvariach, alebo produkty. Mozete sa tu ludi pytat ci su s nimi spokojny a ci vam odporucaju to a to. Presuvam sem debatu ktoru ste viedli na Eheim topicu.
|
|
|
|
Posledná úprava: 12/11/2009 11:45 Spravil: vcielka.
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
akvabb.fodor.sk
Nový internetový obchod akvabb.fodor.sk.
-
Predam prísavníkov škvrnitých
Predám prísavníkov škvrnitých (Ancistrus Cirrhosus). Narodili sa nám prísavníky. Prísavníky majú približne 1cm. Cena 4 eura za 10 kusov. Kto by mal záujem zavolajte na číslo: 0905 288 421.
-
-30% zľava na nové pozadia do akvária !
Využite špeciálnu akciu www.akvapozadia.sk a objednajte si v mesiacoch FEBRUÁR a MAREC nové pozadie do akvária, vyrobené na mieru so špeciálnou 30% zľavou ! Ponuka pozadí: www.akvapozadia.sk
|
|
Re: Technika ktoru pouzivate Pred 2 rokov, 2 mesiacov
|
|
|
Ivan Barla: blbo som to napisal uz som to overovl proste mam 1 mensi v 80l a 3 vacsie .UV lampu davam do akva ktore to potrebuje momentalne nastastie odpociva v 300 mavam 2 tie vacsie (FAN2) ak jeden nepotrebujem momentalne niekde inde
roberto33: Áno su to dosť cenovo dostupné produkty aj tee vnútorné a vonkajšie filtre sú fakt za dosť suprové ceny a v tej 300 l máš Fan 2 s možnosťou UV-C,?
Ivan Barla: vnutorne FAN1 3KS jeden aj s moznostou napojenia UV lampy a FAN2 jeden este otec ma nejaky MINI ja som s aqaelom spokojny mam aj ohrievace
vcielka: roberto33 Napísal:
JA som mal predtým aquael professional 700 v 426l akváriu a bol som maximálne spokojný aký typ máš Ty vonkajší alebo vnútorný
tipujem vnutorny
roberto33: JA som mal predtým aquael professional 700 v 426l akváriu a bol som maximálne spokojný aký typ máš Ty vonkajší alebo vnútorný
tu som pastla posledne vety z toho topicu aby ste vedeli o com bola rec a mohli tu v nej naviazat.
|
|
|
|
Posledná úprava: 12/11/2009 11:41 Spravil: vcielka.Dôvod: technicke upravy textu
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Inak ja sa spýtam že ktorý teplomer je lepší digi. alebo klasický normalny??? a ktoré používate?
|
|
|
|
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Terárium pre chameleona, ine plazy
Predám terarium V:110, Š:53, H:50 s kompletným zariadením - žiarovka, čerpadlo s fotnánkou, s vlkomerom,teplomerom a terariove rasliny dam pri odbere. cena 120 euro mozna zlava pri rychlom odbere
-
predam
malo použivanu odchovnu akvarijnych ryb...cca 7 000 l + elementky,japonsky kompresor,ph-meter,uv-lampy 3 ks,reverezna osomoza,katex-anex,stojany,čerpadla,fil tre.
kontakt.0903 315515
murex08@gmail.com
|
|
|
|
|
gery Napísal:
Inak ja sa spýtam že ktorý teplomer je lepší digi. alebo klasický normalny??? a ktoré používate?
ja mam digitalny nalepovaci v stupnici od 18 do 30, ale som kukala ze take uz nedostat (aspon u nas) a uz su az do 34°C
Mala som aj obycajny ale liezlo mi na nervy ze sa mi stale odliepala prisavka zo skla a vyplaval vzdy na hladinu. Ale teraz su uz asi lepsie prisavky neviem. Ale nejak liehovym teplomerom neverim. Verim len ortutovym ako presnym ale tie su zakazane vyrabat. Dokonca ani tie liehove teplomery co pouzivas sam na teplotu nie su uplne presne a nemusia byt ani digitalne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lebo ja rozmýšlam nad kúpov digitalneho.Ak je to presnejšie. Ja mám klasický a služi mi už asi 8 rokov.Ale už sa pomali obávam že stráca prestnosť.
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
|
|
|
gery Napísal:
Lebo ja rozmýšlam nad kúpov digitalneho.Ak je to presnejšie. Ja mám klasický a služi mi už asi 8 rokov.Ale už sa pomali obávam že stráca prestnosť.
ja mam jeden teplomer digitalny 20 rokov a to ci je presny by som musela premerat inym teplomerom ale myslim ze ide stale rovnako
|
|
|
|
|
|
|