|
clea helena Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
|
zdravim vsetkych ked to tu este zilo rozoberali sme tu tieto mesozrave slimaky .pisal som vtedy ze som od viacerych ludi pocul ,ze to nefunguje a je to mitus ze zeru ostatne slimaky teda hlavne kotulky .teraz mozem napisat vlastnu skusenost .pred mesiacom som si kupil 5 kusov tohto krasneho slimaka cely mesiac som nespozoroval ze by nejakeho slimaka zrali ale vcera som pod trsom microsoria objavil peknu kopku praznych ulit .takze po tejto vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze heleny slimaky (kotulky) pozieraju
|
|
|
|
|
|
Inzerujte na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a ... |
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého za 5 €. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu a cena je pevná.
-
Akvarijné rybičky
Predám párik rájovca dlhoplutvého samec už postavil hniezdo lenže ich mám v spoločenskom akváriu tak to ani nedokončil predám ich za 5€. Ďalej predám 2kusy tetry čiernej, tetry kosoštvorcovej, danio, trňovcov, 3kusy black moly, troch prísavníkov veľkosť tak 10cm, 1ks mečúňa a botiu a ešte jedna rybka taká farebná a tri oranžové asi to sú platy. Plus k tomu malé rybky tak 2-3 cm.(gupky, black moly) a akvarijné rastlinky(cryptocoryne affinis). Len spolu. Cena je pevná.
-
Predam akvarium alebo vymenim.
Predam 250l akva 100x50x50 komplet aj z rybami,vymena by bola mozna za akva ktore ma rozmer 200x50x50.Cena je 250 euro.Iba sms alebo email.
|

|
Re:clea helena Pred 2 rokov, 1 mesiac
|
|
|
Ivan ani Ja som tomu nechcel veriť, ale osobne som ešte svoje nenačapal nejakého pojedať a le tiež vidím dosť prázdnych drobných ulitiek kotúliek v akváriu tak usudzujem, že to budú práve Clea Ahelenea.Ja ich mám asi 7 ks a zatiaľ sú dosť lenivé.Zvažujem kúpu Botia macranta alebo Tetraodon aby som sa zbavil slimákov...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ved to aj ja casto som sa snazil vidiet ci nejakeho nepoziera a nevidel som nic az teraz tie prazdne ulity .kedze v inych akvariach to nieje a ani v tomto pred nasadenim helien nic nebolo je to jednoznacne .20-25 praznych ulit za mesiac pri 5 slimacikoch mne to staci .nechcem sa kotuliek zbavit uplne len ich udrzat v rozumnom mnozstve
|
|
|
|
|
|
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
-
Predaj akvária + skrinka
Predám akvárium Dubaj-190 L.,skrinku pod akvárium a časovač na nastavenie zapnutia a vypnutia osvetlenia.
Akvárium -dĺžka-101 cm
-šŕka -41 cm
-výška-53 cm
Rozmery skrinky:dĺžka-101,šírka-41,výška-73
-
kúpim menšie terárium
kúpim menšie terárium šírka x dĺžka asi 40x30
|
|
|
|
No ak by to bolo také množstvo tak by som to bral... ani Ja sa nechcem drobných kotúliek úplne zbaviť, ale rád by som ich počet znížil... 
|
|
|
|
|
|
|
Re:clea helena Pred 1 rok, 10 mesiacov
|
|
Neviete niekto poradit kde by sa dali kupit tieto potvorky v okoli BB ??? 
|
|
|
|
|
|
|
-
Zájezd na burzu do Zwolle
Navštivte největší evropskou ptačí burzu v holandském městě Zwolle pohodlným autobusem s odjezdem v pátek 24.2.2012 v 17,00 hod. z Jičína. Cena je 60 euro. Informace podá p.Kubín na tel.č.420 608059873, www.kubin.cz
-
FAUNA-FEST Žilina
Pozývame všetkých chovateľov a praznivcov chovu exotov, akvaristov a teraristov na pravidelnú každomesačnú Medzinárodnú burzu chovateľov FAUNA-FEST do Žiliny, ktorá sa uskutoční 5. februára v priestoroch Zábavno obchodného centra MAX Žilina. Ďakujeme Vám za podporu podujatia v minulom roku a do nového roku 2012 prajeme veľa chovateľských úspechov. Budeme sa stretávať pravidelne vždy prvú nedeľu v mesiaci, tak ako doteraz. Radi privítame Vás aj Vaše malé ratolesti, pričom každý jeden si určite nájde u vystavovateľov objekt svojho záujmu. Pre všetkých prítomných návštevníkov bude znova pripravená hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať o 10,00 hod. Tešíme sa na všetkých návštevníkov a predajcov. Začíname o 8,00 a končíme o 12,00 hod. Prihlášky a otázky môžete adresovať na mail:jan.budai1@gmail.com. Pre mimo žilinských návštevníkov pripájame adresu a GPS súradnice. Adresa: Zábavno obchodné centrum MAX Žilina, Prielohy 979/10, GPS: 49° 11´47" N, 18° 44´ 39" E.
|
|
Re:clea helena Pred 1 rok, 10 mesiacov
|
|
Myslím že ich mal Richard Tokušev v predajni.Ale to už niesom si istý lebo to som vydel asi pred mesiacom aj viac... To je predajna v meste. A ale ak sa snimi veľmi neponáhlaš tak v klude možeš počkať aj na akvaburzu vo zvolene tam ich podľa mna dostaneš kúpiť 
|
|
|
|
|
|
|