Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Neocaridina heteropoda-krevetka
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Sladkovodné krevetky, slimáky, raky, kraby.....
DoleStránka: 123
Téma: Neocaridina heteropoda-krevetka
Re: Neocaridina heteropoda-krevetka Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 2
Richard Tokušev Napísal:
nechajte tak

to mal byt cynizmus aloe nie na teba. V nas na skole by ho za tuto vetu ovela horsie skritizovali. Asi som nainfikovana aj ja.
vcielka
miniakváriá,pĺže,minirybky,všetko čo pláva pri dne
Platinum Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
ICQ#: 176890450 Pohlavie: Žena Miesto: Nové Zámky Narodeniny: 10/03
Administrátor zakázal anonymné príspevky.
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re: Neocaridina heteropoda-krevetka Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 4
Skola robi s cloveka divi:D Ale somzrejme vela dobrých vecí.Ty si na aku skolu chodila?? ked ste sa tolko s bioli učili....
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

gery Napísal:
Skola robi s cloveka divi:D Ale somzrejme vela dobrých vecí.Ty si na aku skolu chodila?? ked ste sa tolko s bioli učili....

Prirodovedecka Fakulta Univerzity Komenskeho v Bratislave, odbor Biologia zameranie Zoologia-konkretne:BAR coding a jeho pouzitie v systematike zivocichov.
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph
Mám vlastné akvárko od svojich 6 rokov. Odvtedy som sa trosku rozrastla ale nie velmi. Vždy len o toľko čo to financie povolili. Takže vlastne mám len pár menších akvárií. Preto i chov rýb je zameraný na menšie druhy. Som ale obmedzená malou ponukou nasich predajní. Ale raz...bude naozaj veľké!!!!!!

Reklamný panel
Re: Neocaridina heteropoda-krevetka Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 4
Tak sa potom nečudujem že tolko veľa toho vieš.Ale to sa ti lahko muselo učiť ked si sa učila pomerne o tom čo ta baví.Ale zase sme odbočili od témi.
gery
Mladý akvarista
Platinum Boarder
graphgraph
ICQ#: 401821811 Pohlavie: Muž gery_32 Miesto: Banská Bystrica

gery Napísal:
Tak sa potom nečudujem že tolko veľa toho vieš.Ale to sa ti lahko muselo učiť ked si sa učila pomerne o tom čo ta baví.Ale zase sme odbočili od témi.
jj odbocili. Poviem ti to takto: vsetko ta nikdy bavit nemoze a biologia sama o sebe je tak komplexna veda ze bolo tam toho vela co ma bavilo rovnako ako co ma nebavilo. Okrem toho lahko ako lahko si zober ze dostanes na jednu skusku 1000-2000 stranovu knihu drobnym pismom a nauc sa ju. A takych skusok mas 10 za semester. To sa cloveku teda vobec nechce
vcielka
Platinum Boarder
graphgraph

Reklamný panel
Re: Neocaridina heteropoda-krevetka Pred 9 mesiacov, 4 týždňov Karma: 3
gery Napísal:
Mno tak nevypisujem tu za každú cenu To skor ivan Dvôvod preco vela pisem je že som chorý a nemam nic na práci.Tu informaciu som nezohnal na nete.A filter tam urcite budem mať.A podla mna to je dobre zakladať nové temy.Hádam nejdeme písať do 3 tem a vsetko uplne odveci.Forum je abi sa písalo o akvaristike a nie dáke odborené veci. Ale samozrejme aj to musí biť.A zase som isiel trosku dalej od temi
no tak ja vypisujem za kazdu cenu ? a kto tu zaklada temy na kazdu rastlinu co si kupi ? a na kazdu rybu co ho napadne a nevie ani jej spravny nazor? zamysli sa gery kym nieco take vypustis
Ivan Barla
hlavne živorodky a južná amerika
Platinum Boarder
graph
Pohlavie: Muž Miesto: Brusno Narodeniny: 05/29

HoreStránka: 123

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.