Nachádzate sa tu:   www.akvaria.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Zalozenie si Prveho akvaria - par rad
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Všetky otázky ľudí, ktorý začínaju alebo chcú začať s akvaristikou. Akvaristické začiatky
DoleStránka: 1...4567891011
Téma: Zalozenie si Prveho akvaria - par rad
Re: Zalozenie si Prveho akvaria - par rad Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 0
treba ich aj prihnojit alebo nie? nemam s tym skusenosti rada by som bola keby ste mi poradili
Martina
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Žena
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Re: Zalozenie si Prveho akvaria - par rad Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 0
Martina napísal:
treba ich aj prihnojit alebo nie? nemam s tym skusenosti rada by som bola keby ste mi poradili
Múžeš aj nemusíš
laci
Moje naj.:Pterophyllum, Corydoras
Gold Boarder
graphgraph
300835519 Pohlavie: Muž laslop Miesto: Košice

Re: Zalozenie si Prveho akvaria - par rad Pred 1 rok, 5 mesiacov Karma: 0
Dobry den chcela by som sa spytat ohladom vymeny vody a odkalovania aky presny postup dodrzuejete preto hadala som sa s otcom lebo pri vymene vody menil vsetku vodu a premyval aj strk.Nakolko mam zive rastlinky si osobne myslim ze im to neprospieva ale ked ten strk nepremyje tak pri vliati cistej vody sa cela voda v akvariu zakali. Co sa tyka kalov o d rybyciek na dne akvaria ako sa ich mam zbavit? Dakujem
dominiatko
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Zalozenie si Prveho akvaria - par rad Pred 1 rok Karma: 0
Zdravím všetkých.

Mám založené akvárko 240 l presne od 25.4.2012. V aquarku máme 20 tetier, 4 ancitrusy, 2 corydoras, 4 skaláre, 4 prísavníky thajské, 4 guramy, 2 ramirezy a 2 mečúne. V poslednom čase jeden skalár ochorel - mál veľmi vypúlené oči a v posledné dni prestal jesť. Tiež som posledné dni videla, že ramirézy sú úplne apatické. Dnes ráno som našla tohto skalára ako aj jednu ramirezu zdochnutých . Volala som do obchodu, kde som si všetko nakúpila a oni mi aj akvárku inštalovali, poradili mi vymeniť vodu - cca 40 litrov, čo som urobila. Ale vidím, že druhá ramiréza je stále apatická, mám obavu, že zajtra bude po nej a tiež to, či sa nejako nenakazili aj iné rybky, aj keď neviem, čo je za problém.
Neviete mi poradiť, čo ešte by som mohla urobiť, aby som tu ramirézu zachránila? Tiež som pridávala do vody liečivo costapur, lebo neónky boli nakazené asi po týždni v akváriu - vraj zo stresu.
Tiež by som chcela vedieť, či ešte môžem dokúpiť neskôr k týmto rybkám pár ďalších a aké by sa k tejto zostave hodili.
Maira
Fresh Boarder
graphgraph

HoreStránka: 1...4567891011

AKVABURZA.sk

Inzercia inzeráty - Akvaristika - iFAUNA.sk

O projekte

Akvaria.sk vznikol ako projekt pre podporu akvaristiky na Slovensku. V spolupráci ZO SZCH AKVA MARTIN. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.