Zdravím všetkých.
Mám založené akvárko 240 l presne od 25.4.2012. V aquarku máme 20 tetier, 4 ancitrusy, 2 corydoras, 4 skaláre, 4 prísavníky thajské, 4 guramy, 2 ramirezy a 2 mečúne. V poslednom čase jeden skalár ochorel - mál veľmi vypúlené oči a v posledné dni prestal jesť. Tiež som posledné dni videla, že ramirézy sú úplne apatické. Dnes ráno som našla tohto skalára ako aj jednu ramirezu zdochnutých

. Volala som do obchodu, kde som si všetko nakúpila a oni mi aj akvárku inštalovali, poradili mi vymeniť vodu - cca 40 litrov, čo som urobila. Ale vidím, že druhá ramiréza je stále apatická, mám obavu, že zajtra bude po nej a tiež to, či sa nejako nenakazili aj iné rybky, aj keď neviem, čo je za problém.
Neviete mi poradiť, čo ešte by som mohla urobiť, aby som tu ramirézu zachránila? Tiež som pridávala do vody liečivo costapur, lebo neónky boli nakazené asi po týždni v akváriu - vraj zo stresu.
Tiež by som chcela vedieť, či ešte môžem dokúpiť neskôr k týmto rybkám pár ďalších a aké by sa k tejto zostave hodili.